ESG OPLOSSINGEN

Ontdek de kracht van ESG (Environmental, Social, en Governance) – de drijvende kracht achter duurzaamheid en maatschappelijke impact voor bedrijven en organisaties wereldwijd. Vergelijkbaar met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), richt ESG zich op het creëren van een bedrijfsklimaat dat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook ethisch sociaal handelen bevordert. 

Wieringa & Partners introduceert een revolutionaire oplossing met behulp van DataSync van Sienn, waarmee we interne bronnen, zoals klantgegevens en transactie-informatie, combineren tot een waardevolle ESG-rapportage. Maar dat is nog niet alles – om uw rapportage te versterken, voegen we hoogwaardige ESG-ratings toe van gerenommeerde externe partijen zoals Bureau van Dijk, Bloomberg ESG Services en RepRisk. 

Op deze pagina leest u er alles over.

DE IMPACT VAN ESG

Waarom is ESG zo cruciaal? In de huidige zakelijke wereld bepalen niet alleen economische waarden de waarde van een bedrijf, maar ook ESG-principes spelen een groeiende rol. Klanten, investeerders, werknemers en andere belanghebbenden hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Een indrukwekkende ESG-score is niet alleen een erkenning van uw inzet voor duurzaamheid, maar ook een krachtig middel om uw bedrijf te positioneren. In een tijd waarin differentiatie essentieel is, biedt een goede ESG-rapportage u een concurrentievoordeel. Nu instappen betekent een aanzienlijk voordeel ten opzichte van degenen die later beginnen.

ESG RAPPORTAGE

Wat behandelen we in een ESG-rapportage? Vanuit de invalshoeken Environmental, Social, en Governance worden bedrijven geanalyseerd. Onderwerpen variëren van klimaatverandering, CO2-uitstootvermindering en biodiversiteit tot werknemerswelzijn, inclusiviteit, en anticorruptiemaatregelen.

DE VOORDELEN

Wat maakt een ESG-score of -rating waardevol? In een wereld waar ESG steeds prominenter wordt, fungeert een ESG-score als een evaluatie van uw inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Externe partijen, waaronder Bloomberg ESG-gegevensdiensten, Sustainalytics, en Dow Jones Sustainability Index, kennen deze scores toe op basis van verschillende ESG-indicatoren. 

En er zijn nog meer voordelen! Een ESG-rapport biedt niet alleen naleving van regelgeving, maar ook verbeterde duurzaamheidsprestaties, betere risicobeheersing, aantrekkelijkheid voor investeerders, sterke relaties met stakeholders, stimulering van innovatie en efficiëntie, en een positieve reputatie. 

Wieringa & Partners, samen met de innovatieve Datasync-oplossing van Sienn, staan klaar om u te begeleiden naar een krachtige ESG-rapportage. Profiteer van de kennis en expertise van beide partijen en zet vandaag nog de eerste stap naar een duurzame toekomst voor uw bedrijf.

WIERINGA EN PARTNERS

& SAMENWERKEN

Ontdek hoe onze expertise u kan helpen bij het opstellen van uw ESG-rapportage. Neem direct contact met ons op voor een persoonlijke toelichting of om een afspraak te maken voor een demo. Laat hieronder uw gegevens achter, en wij zullen snel contact met u opnemen om u verder te assisteren.

Waarom kiezen voor de dynamische samenwerking tussen Wieringa & Partners en Sienn? 
Wieringa & Partners heeft een duidelijk doel voor ogen: het creëren van eerlijke en integere verbindingen tussen professionals en opdrachtgevers. Onder leiding van Jelmer Wieringa maakt het bedrijf gebruik van een uitgebreid netwerk en expertise in requirements engineering, product-implementaties, organisatieveranderingen, en proces- en systeemvernieuwingen. Onze aanpak is gefocust op resultaatgerichte oplossingen en het opbouwen van langdurige relaties. In de wereld van detachering is expertise van essentieel belang. Daarom ontvangen onze professionals training in bewezen methodieken. Wat onze experts kenmerkt, is niet alleen hun expertise, maar ook hun motivatie, instelling, gedrevenheid en realisatiekracht. 

Bij Sienn zijn wij uw proactieve partners, gericht op het verzekeren van uw oprechte succes. Wij gaan diep in op uw bedrijf, systemen en infrastructuur om essentiële elementen te identificeren en efficiëntie te maximaliseren. Met een slimme mix van standaardcomponenten en op maat gemaakte oplossingen realiseren we succesvolle resultaten met minimale investering en levertijd. 

Samen genereren we creatieve ideeën die uw bedrijfsmodel niet alleen verbeteren, maar ook transformeren. Laten we samen de mogelijkheden verkennen en succes voor uw organisatie stimuleren. Kies voor de synergie tussen Wieringa & Partners en Sienn voor een nieuwe dimensie van zakelijk succes! 

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIERINGA EN PARTNERS

& CONTACT OPNEMEN

We beantwoorden graag vrijblijvend al je vragen.
Neem gerust contact met ons op!