Over ons2024-02-15T22:49:10+01:00

WIERINGA EN PARTNERS

& WIE WIJ ZIJN

 Wieringa & Partners werft en detacheert professionals, zowel young als experienced uitdagende opdrachten binnen de financiële sector. Met onze klanten werken we aan een gezamenlijk doel: hoge kwaliteit van het product en een duurzame toekomst van de bancaire sector.

Ons vaste team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde medewerkers met passie voor hun professie en met ruime kennis en ervaring. Naast de vaste medewerkers beschikt Wieringa & Partners over een groot netwerk van hooggekwalificeerde, ervaren zelfstandige professionals. Voor de vragen van de toekomst leiden wij young professionals op voor een carrière in de bancaire sector.

WIERINGA EN PARTNERS

& ALLES OVER JELMER

Wieringa & Partners is in 2014 opgericht door Jelmer Wieringa met als doel om op een eerlijke en integere manier de juiste match te maken tussen professional en opdrachtgever. Jelmer gebruikt hiervoor zijn grote netwerk en zijn ruime ervaring op het gebied van requirements engineering, product-implementaties, organisatieveranderingen en proces- en systeem-vernieuwingen. Hij stelt zich op als een gesprekspartner die zich richt op oplossingen en op de lange termijn relatie.

Expertise en ervaring is belangrijk in de detacheringswereld. Daarom krijgen de professionals van Wieringa & Partners training in bewezen methodieken. Onze professionals kenmerken zich daarnaast door hun motivatie, instelling, gedrevenheid en realisatiekracht.

De consultants van Wieringa & Partners zijn kanjers op het gebied van business en informatiemanagement. Daarnaast houden ze de projectdoelen goed in de gaten en bewaken ze de rust binnen een project.

Ze hebben echt een “Do what has to be done” mentaliteit.

“De professionals van Wieringa & Partners zijn betrouwbaar en zijn expert in hun vakgebied.”

WIERINGA EN PARTNERS

& ONZE BLOG

WIERINGA EN PARTNERS

& CONTACT OPNEMEN

We beantwoorden graag vrijblijvend al je vragen.
Neem gerust contact met ons op!

Ga naar de bovenkant