WIERINGA EN PARTNERS

& OPDRACHTGEVERS

Bankieren is teruggebracht tot een icoon op een scherm. Wij begrijpen dat de wereld achter dit icoon high-tech en complex is. Onze consultants kennen deze wereld als geen ander en begeleiden uw bank bij de benodigde transformaties in innovatieve tijden.

Bankieren is veranderd; een bank past tegenwoordig in een broekzak. Uw geavanceerde organisatie wordt samengevat tot een klein vierkant icoon op een scherm. De klant heeft hoge verwachtingen van uw organisatie en ook u wilt net als de klant meebewegen met de laatste ontwikkelingen. U heeft altijd een goede relatie met uw klant gehad en wil deze in stand houden. Om aan de vraag van uw klant en uw eigen toekomstvisie te voldoen, blijft vernieuwing nodig. Dit vraagt om veranderprocessen op het gebied van technologie, wet- en regelgeving en bedrijfsprocessen.

WIERINGA EN PARTNERS

& OPLOSSINGEN

Wij zijn specialisten op het gebied van bancaire processen en de bijbehorende informatievoorziening. Wij ondersteunen banken met vraagstukken op het gebied van AML, Riskmanagement, Compliance, Governance & Regulatory reporting. Data Management en Data Analytics maken hier onderdeel van uit. Conceptuele ideeën transformeren wij in praktische oplossingen.

Wieringa & Partners maakt onderdeel uit van het Microsoft Partner Netwerk. Zo zorgen we ervoor dat onze technologische oplossingen voor zowel u als uw organisatie werken.

Onze aanpak

Een van onze consultants heeft recent een opdracht afgerond bij een internationale grootbank. Zij was als product owner betrokken in het Risk-domein en verantwoordelijk voor de implementatie van verschillende risisobeheersprocessen. Meer weten? Vraag nu de business case aan.

WIERINGA EN PARTNERS

& CASE AANVRAGEN

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIERINGA EN PARTNERS

& OPDRACHTEN

Onze consultants hebben ruime ervaring met programma’s als Power BI, Microsoft SQL Server, MATLAB en SAP HANA. Daarnaast trainen wij onze consultants in Scrum en Agile werken en wonen zij regelmatig T-MAP, ISTQB en Prince2 Foundation trainingen bij.

Benieuwd naar de opdrachten die de consultants van Wieringa & Partners voor u kunnen vervullen? Onderstaand een greep uit de kerngebieden en functies van onze professionals.

  • Data architecten en -modelleurs
  • Database beheerders
  • Datavault specialisten
  • Product owners
  • IT-specialisten
  • BI-specialisten
  • WWFT specialisten

WIERINGA EN PARTNERS

& VERNIEUWING

Vernieuwing vraagt om visie, strategie, procesinrichting en IT-innovatie. Wieringa & Partners beschikt over de expertise en ervaring om antwoord te bieden op de klantvragen van morgen. We hebben hoge verwachtingen van blockchaintechnologie, artificial intelligence en datavirtualisatie, en helpen banken op strategisch en praktisch niveau om deze technieken onderdeel te laten worden van de kern van de organisatie.

We begeleiden met kennis, ervaring en passie de veranderprocessen van banken. Onze specialisten helpen u focus aan te brengen in de uitdagingen die ervoor zorgen dat uw bank een koploper wordt in de sector. We zijn bekend met de nieuwste technologische ontwikkelingen en – minstens zo belangrijk – weten de vertaalslag te maken naar de praktijk. We zijn in staat om in harmonie met opdrachtgever en projectmedewerkers het optimale resultaat te leveren.

Naast kennis en kunde van de bancaire sector staat Wieringa & Partners voor integriteit, betrokkenheid en verbinding; gelauwerde waarden in een moderne organisatie. We hechten waarde aan duurzame relaties, zowel met onze opdrachtgevers als met onze professionals.

WIERINGA EN PARTNERS

& CONTACT OPNEMEN

We beantwoorden graag vrijblijvend al je vragen.
Neem gerust contact met ons op!