FORWARD FLOW CONSULTANCY

We leven in een voortdurend veranderende maatschappij en moeten ons blijven aanpassen aan de veranderende omstandigheden. Organisatiestructuren veranderen, bedrijven worden overgenomen, verplaatst of bij elkaar gevoegd. Met elke verandering is er de noodzaak om de processen, werkinstructies en masterdata te controleren.

Wij helpen onze klanten om efficiënter te werken en om concurrentievoordeel te vergroten door middel van onze consultancyvaardigheden en een implementatiemethodologie. Ons team van consultants is er om u te begeleiden bij het harmoniseren van uw bedrijfsprocessen door middel van een mix van consultancy, training en de strategische implementatie van bedrijfssoftware, met name Infor. Om zo uw activiteiten te verfijnen en te versterken. Optimaliseren, innoveren en bloeien, dat doen we samen.

MEER DAN EEN OPLOSSING

Forward Flow Consulting Services BV is onderdeel van Wieringa & Partners. Het is niet alleen een software advies- en oplossingenbureau; het is uw strategische partner bij het vormgeven van de toekomst van uw onderneming. Bij FFC zijn we gespecialiseerd in het ontcijferen van de complexe structuur van de business van onze klanten, het ontrafelen van de uitdagingen waar zij voor staan en het uitzetten van de koers om hun ambities te realiseren.

Onze missie is om professionals van topniveau, zowel doorgewinterde experts als veelbelovende talenten, in contact te brengen met veeleisende opdrachten in het steeds veranderende domein van Enterprise Software.

BRENG SUCCES IN KAART

In nauwe samenwerking met onze klanten streven we een gezamenlijke visie na: het verhogen van de productkwaliteit en het waarborgen van de duurzaamheid van de banksector. Ons kernteam bestaat uit dynamische, toegewijde mensen die niet alleen uitblinken in hun vakgebied, maar ook worden gevoed door een niet aflatende passie voor hun werk. Naast ons kernteam beschikt FFC over een uitgebreid netwerk van hoogopgeleide, onafhankelijke professionals.
Onze missie: Ontcijferen, ontrafelen en uw succes in kaart brengen.

ONZE DIENSTVERLENING

Onze dienstverlening bestaat uit meerdere onderdelen:

PSA (Toewijzing Professionele Diensten): Door nauw samen te werken met onze klanten streven we samen naar een gedeelde visie – het verhogen van de productkwaliteit en het waarborgen van de duurzaamheid van de logistieke en distributietoevoerketensector. Ons kernteam bestaat uit dynamische, toegewijde mensen die uitblinken in hun vakgebied en worden gevoed door een niet aflatende passie voor hun werk. Naast ons kernteam beschikt FFC over een uitgebreid netwerk van hoogopgeleide, onafhankelijke professionals en software implementatiepartners.

PSC (product diensten catalogus): In onze standaard implementatieaanpak hebben we verschillende fundamentele processen in onze dienstverlening geoptimaliseerd en gestandaardiseerd. Dit zorgt voor efficiënte en consistente resultaten voor onze klanten.

Nearshoring (optimale IT-projecten): Uw organisatie profiteert van een project dat optimaal is ingericht. Onze brede kennis en expertise worden toegepast op verschillende aspecten van IT-projecten, van planning en uitvoering tot IT-projectmanagement gedurende het hele project. Onze ervaren consultants werken hand in hand met onze ontwikkelaars die opereren vanuit ons internationale netwerk.

Migratiefabriek (naadloze migraties): Wij geloven dat elke BAAN-LN organisatie, ongeacht de schaal of complexiteit, toegang verdient tot de beste technologie. Onze visie is duidelijk: de belangrijkste autoriteit zijn op het gebied van naadloze, efficiënte en risicoloze migraties. In onze Standard Migration Factory zijn we trots op onze diepgaande expertise op het gebied van platforms, databasestructuren, programmeertalen, frameworks en technische tools, zodat we u het toppunt van technologische uitmuntendheid voor uw project kunnen bieden.

ERP programmatuur: Naast migraties en complete implementaties staat Forward Flow Consultancy Services BV bekend om het optimaliseren van ERP-programmatuur. Ons pragmatisme en vooral onze creativiteit zorgen voor oplossingen die het de gebruiker mogelijk maken op een efficiënte en prettige wijze zijn werkzaamheden binnen het pakket te verrichten. Knel- en irritatiepunten bij ERP-gebruikers hebben geleid tot honderden “slimme” en vooral betaalbare oplossingen die door FFC zijn gerealiseerd. Oplossingen die geen onderhoudskosten vergen en die het snel installeren van servicepacks niet in de weg staan.

We houden ons niet alleen bezig met het heden, maar bereiden ons ook voor op de toekomst. Bij FFC leiden we de volgende generatie Enterprise Software professionals op en voorzien we ze van de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om de uitdagingen van morgen het hoofd te bieden.

WIERINGA EN PARTNERS

& SAMENWERKEN

Forward Flow Consulting Services BV is een visionaire samenwerking gesmeed door drie vooraanstaande Nederlandse bedrijven met uitgebreide expertise in de Enterprise Software implementatie industrie. Wij zijn niet alleen een software consultancy en solution bureau; wij zijn uw strategische partner, toegewijd aan het vormgeven van de toekomst van uw onderneming.

Samen met u genereren we creatieve ideeën die uw bedrijfsmodel niet alleen verbeteren, maar ook transformeren. Laten we samen de mogelijkheden verkennen en succes voor uw organisatie stimuleren. Kies met Forward Flow Consultancy van Wieringa & Partners voor een nieuwe dimensie van zakelijk succes! 

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIERINGA EN PARTNERS

& CONTACT OPNEMEN

We beantwoorden graag vrijblijvend al je vragen.
Neem gerust contact met ons op!