Ben jij toe aan een uitdagende baan? Wil jij het verschil maken en onderdeel zijn van een team professionals dat complexe vraagstukken ontrafelt, met passie werkt aan vernieuwing in de financiële sector en werkt voor toonaangevende financiële organisaties? Ontdek jouw mogelijkheden bij Wieringa & Partners.

Wij zoeken ambitieuze collega’s met een visie op de financiële sector en een sterke werkethiek. Collega’s die graag details uitpluizen, die snappen dat snelheid geboden is, hoofdzaken goed kunnen overzien, communicatief vaardig zijn en het klantbelang vooropstellen. Onze cultuur is informeel, onze werkhouding professioneel.

Als je graag met mensen werkt, kan Wieringa & Partners de juiste stap voor jou zijn. Via ons uitgebreide netwerk zijn er altijd aantrekkelijke vacatures beschikbaar van aansprekende en ambitieuze organisaties, waar je in een projectteam aan de slag gaat. Aan goed getrainde professionals bieden wij een ruime keuze en goede, betrouwbare voorzieningen. Wij zorgen voor de professionele begeleiding en houden jouw kennis up to date. Permanente training en kennisdeling zijn voor een gedreven professional onmisbaar.

‘All good things which exist are the fruit of originality.’
John Stuart Mill, Engels econoom 1806-1873

Over Wieringa & Partners

Wieringa & Partners voorziet in de (flexibele) personeelsbehoefte van haar klanten. Wij spreken als geen ander de taal van onze opdrachtgevers en zorgen ervoor dat snel, adequaat en op een kwalitatief hoogstaand niveau wordt voorzien in de vraag naar professionals. Onze kracht zit in persoonlijke benadering, transparantie en authenticiteit en deskundigheid naar alle betrokken partijen.

Wij zijn gevestigd in Dordrecht. Wij maken gebruik van een flexibele en moderne werkruimte en zijn goed bereikbaar.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Els Vroon op telefoonnummer (+31)078 645 44 25 of mail naar info@wieringa-partners.nl.

Heb je interesse?

Herken jij jezelf hierin? Dan willen we jou graag leren kennen. Stuur je sollicitatie en cv naar: werkenbij@wieringa-partners.nl of vul het onderstaande contactformulier in met de mogelijkheid jouw CV te uploaden.

Upload hieronder uw Curriculum Vitae (max. 10 mb)

© Copyright - Wieringa & Partners - Website realisatie: Studio Carpe Diem