Familiedag 2023

Jaarlijks organiseert Wieringa & Partners een familiedag waarbij we met alle medewerkers, partners en kinderen eropuit gaan. Vorig jaar beleefden we een magische dag in de wereld van wonderen, de Efteling. Dit jaar werd er gekozen voor een educatief uitje met een randje Zeeuws strandgevoel. We brachten een bezoek aan hét themapark van Zeeland: Neeltje Jans.

Stilstaan bij 1953
Dit jaar hebben we ervoor gekozen om stil te staan bij de watersnoodramp die 70 jaar geleden plaatsvond in het Zuidwestelijk deel van Nederland. Op 1 februari 1953 braken de dijken door als gevolg van een hevige storm en hoogwater, waardoor grote delen van Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant onder water kwamen te staan.

De Deltawerken
Deze ramp had een enorme impact op Nederland en leidde tot grote veranderingen in de manier waarop we omgaan met overstromingen en waterbeheer. Het was een wake-up call voor de overheid en de samenleving om te investeren in betere dijken en waterkeringen en om te werken aan een betere bescherming tegen overstromingen. De hieruit ontstane Deltawerken zijn een van de beroemdste werken in de wereld. Tijdens de familiedag bezochten we het themapark dat alles vertelt over het ontwerp, de opbouw en de werking van de Deltawerken; Neeltje Jans.

Leerzaam én fun
Voor jong en oud was het een leerzame, maar ook erg leuke dag. Een short docu over de Deltawerken, rondleiding van een gids, een bezoek aan de orkaanmachine, gezamenlijke lunch, aquarium, de Deltawerken-experience, een rondvaart en voor de kleintjes een fantastische speeltuin. Een dag vol vertier sloten we gezamenlijk af bij Strand90 in het nabijgelegen Domburg.

WIERINGA EN PARTNERS

& CONTACT OPNEMEN

We beantwoorden graag vrijblijvend al je vragen!
Neem gerust contact met ons op!