JUBILEUM: WIERINGA & PARTNERS BESTAAT 5 JAAR

We hebben wat te vieren! Dit jaar bestaat Wieringa & Partners namelijk 5 jaar.

Terugblik jubileumweekend

Om ons jubileum te vieren hebben wij met het personeel inclusief partners een weekend doorgebracht in Maastricht. Dit met in acht name van de corona-wetgeving. We hebben genoten van (onder andere) een heerlijke wijnproeverij, een fijne overnachting en een gaaf avontuur: steppen door de Grotten Zonnenberg.

Op naar de toekomst

We kijken terug op vijf mooie jaren vol ontwikkeling en groei. Niet alleen is ons team uitgebreid naar 13 professionals in loondienst, maar ook hebben we een groot netwerk aan ZZP’ers opgebouwd. Zo vinden we de juiste match voor elke opdracht. Daarnaast hebben we het Young Professional Program opgezet, waarmee we enthousiaste jonge professionals begeleiden bij hun eerste opdrachten bij grootbanken. We kijken uit naar een toekomst vol ontwikkelingen, nieuwe technologie en fijne samenwerkingen.

WIERINGA EN PARTNERS

& CONTACT OPNEMEN

We beantwoorden graag vrijblijvend al je vragen!
Neem gerust contact met ons op!