Thuiswerken met…. Arjen

Ook bij Wieringa & Partners werken we in deze periode vanuit huis. Hoewel dat niet helemaal een ongebruikelijke situatie is, we werken immers wel vaker één of twee dagen vanuit huis, is het nu wel een bijzondere en surrealistische ervaring. Komende weken zullen een aantal van onze collega’s hun thuiswerk-ervaring met je delen.

Onze consultant Arjen Groenendijk bijt de spits af.

’s Morgens wordt de eettafel omgevormd naar een bureau voor twee personen. Mijn vriendin werkt ook vanuit huis en om deze periode zo goed mogelijk door te komen proberen we zo veel mogelijk een vast dagritme aan te houden. We staan op tijd op en volgen zo goed mogelijk een nieuwe dagelijkse routine. Ontbijt, werken, op tijd stoppen om samen koffie te drinken en zorgen we vooral ook voor voldoende beweging.

Wanneer je zo aan huis gekluisterd bent dan merk je dat je de dagelijkse momenten waarop je beweegt toch minder worden. De korte wandelingetjes door het kantoor, tijdens de lunch, van en naar het station die ga je ineens toch missen.

Omdat de sportscholen gesloten zijn hebben we wat materialen van CrossFit Den Haag in bruikleen waardoor we nu een soort Home Gym hebben. Hierdoor zijn we in staat om elke dag een gevarieerde work-out uit te voeren om zo lichamelijk fit blijven.

Werk jij ook thuis en kun je wel wat tips gebruiken? Wij geven je in deze blog 10 tips om optimaal te kunnen werken vanuit huis.

WIERINGA EN PARTNERS

& CONTACT OPNEMEN

We beantwoorden graag vrijblijvend al je vragen!
Neem gerust contact met ons op!