Welkom bij Wieringa & Partners!

Wieringa & Partners werft en detacheert professionals, zowel young als experienced voor vaste én tijdelijke functies binnen de bancaire sector. Samen met onze klanten werken we aan een gezamenlijk doel: bijdragen aan vertrouwen in de maatschappij en een duurzame toekomst van de bancaire sector.

Dit doen wij door opdrachten aan te laten sluiten bij de ambities van onze professionals, het werk dynamisch te maken, het intellectueel uit dagen van onze medewerkers en door hen kansen te bieden als leiders en influencers van mooie projecten.

Professionals in loondienst en ZZP’ers
Door onze brede ervaring en kennis zijn wij in staat om snel inzicht te verkrijgen in behoeftes en richten wij ons op het vinden van de beste professional voor onze klant. Het karakter van de onderneming en die van de professional spelen hierbij een belangrijke rol, want een goede ‘chemie’ levert het beste resultaat.

Wij bieden een grote diversiteit aan professionals, zowel bij ons onder contract als zelfstandige professionals uit ons netwerk. De training en coaching van deze professionals is voor een groot deel in ons eigen beheer. Zo houden wij controle over de kwaliteit en inzetbaarheid en weten onze professionals zich met persoonlijke en professionele aandacht begeleid. Door deze persoonlijke begeleiding is er grote trefzekerheid voor het leggen van de juiste match. Daarnaast is dit voor de professional ook voordelig, omdat wij ons bedrijf graag sámen met jou willen laten groeien!

Young Professional Program
Met het Young Professional Program begeleiden we net afgestudeerde young professionals en stomen we ze klaar voor een baan in de bancaire sector. Dit alles door middel van een Shadow-Share-Lead programma, waarbij de young professional gedurende het hele programma begeleid en gecoacht door één van onze senior consultants. Zo wordt kennis en ervaring opgedaan welke meteen kan worden toepast in de praktijk.

Daarnaast gaat de young professional zo snel mogelijk ervaringsgericht leren door aan de slag te gaan bij één van onze opdrachtgevers, die te vinden zijn onder alle grootbanken in Nederland.

Lees meer over het Young Professional Program op www.wypp.nl.

WIERINGA EN PARTNERS

& CONTACT OPNEMEN

We beantwoorden graag vrijblijvend al je vragen!
Neem gerust contact met ons op!