Wieringa & Partners ontwikkelt nieuwe recruitment tool: Recruiting Analysis

Optimalisatie van het match-making proces

Bij Wieringa & Partners leveren wij gespecialiseerde consultants aan bedrijven binnen de bancaire sector. Dit doen wij met passie en we zetten dan ook in op de hoogste kwaliteit. Hiervoor zoomen wij diep in op de details van zowel de vraag uit de markt als op het kennis- en ervaringsniveau van de professionals. Om zo de juiste match te maken tussen kandidaat en aanvraag.

De jongste ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence en Machine Learning bieden op dit gebied –match making– oneindig veel mogelijkheden.  Zo is het idee ontstaan om een eigen toepassing hiervoor te ontwikkelen “Recruiting Analytics”.

We bouwen aan deze toepassing met behulp van o.a. tools als MS Azure, SQL, Dynamics CRM, SQL-databases en Python. De applicatie stelt ons in staat om te anticiperen op en mee te bewegen met wijzigingen in de behoefte van de markt. Dit leidt ertoe dat wij nog beter (en sneller) de juiste match kunnen maken tussen kandidaat en aanvraag.

Het ontwikkelproces is begin dit jaar gestart. We kijken uit naar het eindproduct en zijn ontzettend trots op onze vaardige professionals die aan het project meewerken.

Meer weten over het proces? Houd onze LinkedIn-pagina in de gaten.

WIERINGA EN PARTNERS

& CONTACT OPNEMEN

We beantwoorden graag vrijblijvend al je vragen!
Neem gerust contact met ons op!