Even voorstellen: Louis de Vey Mestdagh

Graag stellen we onze consultant Louis de Vey Mestdagh aan je voor. Louis is een gedreven consultant die nadrukkelijk actief is geweest op het snijvlak van mens, proces en technologie.

Naast studies in communicatie- en organisatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en Vrije Universiteit heeft Louis werkervaring opgedaan voor internationale consultancy-organisaties, Accenture en Plat4mation. Hier heeft hij grote ServiceNow systeem-implementaties begeleid. Zijn rol hierin was met name gericht op het ophalen van requirements voor- en het configureren van deze Workflow gedreven systemen. Onderdeel hiervan is ook het inrichten van Business Intelligence dashboards op basis van PowerBI en de ServiceNow Performance Analytics module.

Door zijn brede achtergrond heeft Louis zowel de hard skills als soft skills die nodig zijn om zich in kleine en complexe organisaties te kunnen onderscheiden als Business Analist. Louis is erg goed in het vormen van de spil tussen verschillende invalshoeken.

Vanuit Wieringa & Partners volgt Louis opleidingen gericht op de bancaire sector waaronder een CDD-cursus in samenwerking met het compliance instituut.

Louis is beschikbaar als: Business analist, PMO Scrummaster

Meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078-645 44 25 of stuur een e-mail naar info@wieringa-partners.nl.